fbpx

Despre mine

Alina Firica | Clinica Doctor Firica

Dr. Alina Firica

Specializare: Medicina Generala | Consilier Psihonutritie | Clinica Doctor Firica

Ma numesc Alina Firica si am absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie “Victor Babes” din Timisoara, profilul Medicina Generala. Sunt in prezent consilier Metabolic Balance ®, la Clinica Doctor Firica.

Cum am ajuns consilier Metabolic Balance ® la Clinica Doctor Firica? 

Sa va spun putin despre experientele si trairile mele din viata cu ceea ce inseamna kilogramele in plus.

Multi din jurul meu, in principal membrii familiei si prietenii, se confruntau cu vesnica lupta contra kilogramelor nedorite si incercau diferite metode pentru a castiga aceasta lupta. Fie prin diete “minune”, fie prin suplimente, pastile, s.a.m.d., dar care erau fara efect sau nu cel dorit.

Toate dadeau semn de efectul yo-yo, adica kilogramele nu ramaneau pierdute. Se intorceau fie toate inapoi, cateodata chiar mai multe. Iar pe langa aceasta frustrare, unii se confruntau si cu aparitia vergeturilor, caderea parului, dezechilibrari hormonale sau/si autoimune.

Dar inamicul cel mai mare pentru toti a fost depresia, fie ea si sub forme mai docile. Rezultatele nu erau permanente, iar asta tinde sa slabeasca vointa si psihicul uman.

Ca medic iti doresti, evident, sa ajuti. Iar pe mine m-a macinat problema ca nu stiam cum. Imi doream sa ofer sprijin familiei, prietenilor, pacientilor – dar nu stiam de unde sa incep. Tot ce invatasem eu in facultate despre nutritie parea sa nu fie indeajuns.

Pana am descoperit Metabolic Balance ®. Programul lor nu este o dieta, este un stil de viata sanatos si este cusut pe nevoile fiecaruia, fiind un plan alimentar individual, bazat pe analize de laborator. Aplicand acest plan, vazand rezultatele pe familie, pe prieteni si pe pacienti, mi s-a confirmat ca este drumul pe care trebuie sa continui.

Trebuie sa te gandesti in felul urmator: programul metabolic balance® nu doar ca te ajuta sa slabesti. Te ajuta sa te tonifiezi, sa ai un stil de viata sanatos, previne multe boli si asigura o calitate a vietii imbunatatita.

Toate astea sunt posibile fara sa te infometezi, deoarece totul este gandit pentru tine pentru a-ti beneficia tie.

Haide alaturi de mine la Clinica Dr. Firica, sa iti schimbam mentalitatea despre alimentatie si sa iti aducem corpul la forma mult visata!

Fkt. Antonio Firica

Specializare: Fiziokinetoterapie | Consilier Psihonutritie | Clinica Doctor Firica

Ma numesc Antonio Firica, am un master la Universitatea de Medicina si Farmacie “Victor Babes” din Timisoara in “Preventie si recuperare cardio-pulmonara” si sunt licentiat in Fiziokinetoterapie in cadrul aceleasi universitati.
Drumul meu alaturi de Metabolic Balance ® a inceput datorita kilogramelor in plus. Va spun sincer, imi place sa gatesc – mai ales preparate mediteraneene – pe cat imi place si sa mananc. Acest lucru insa mi-a adus si neplaceri atat din punct de vedere fizic, cat si din punct de vedere al sanatatii.

Mi-am dorit sa imi pot continua aceasta activitate, care imi aduce nespusa placere, dar intr-un mod cat mai sanatos si benefic mie.

Astfel am descoperit programul Metabolic Balance®, program german individualizat, care mi-a schimbat stilul de viata complet. Acest program nu este o dieta, ci este un plan alimentar personalizat pe baza analizelor de sange. El e menit sa fie adoptat pe termen lung – dar nu te vei simti nici macar pentru un moment ca te infometezi.

Nu doar reusesti sa slabesti, ci te si ajuta sa te tonifiezi, sa adopti un stil de viata mai sanatos. De asemenea te si invata cum sa te alimentezi corect, dar gustos, in acelasi timp.

Antonio-Firica | Clinica Doctor Firica

Rezultatele mele au fost intocmai cele mentionate mai sus, reusind sa scap de multe kilograme si devenind mai suplu si mai tonifiat. Am observat schimbari din prima saptamana si pana in prezent ele continua sa apara. Si sa iti mai spun un secret? Si in ziua de azi mancarea facuta de mine e gustoasa si arata bine!

Am devenit consilier la Clinica Doctor Firica tocmai pentru a oferi si altor persoane sansa la schimbare, la fel cum mi-a fost oferita si mie.
Indrumare, ajutor si incurajare. Asta iti pun la dispozitie. Lasa-ma sa-ti fac cunostinta cu ce inseamna Metabolic Balance® si nu vei mai fi nevoit sa apelezi la nicio dieta niciodata.

Schimbarea incepe cu tine, iar tu poti sa incepi de azi. Te astept in cabinet la Clinica Dr. Firica!

Alina Firica | Clinica Doctor Firica
Înscrie-te la newsletter-ul meu gratuit  cu informatii care te vor ajuta sa ai o viata  sanatoasa!