fbpx

Intrebari frecvente

Programul MB este pana la atingerea kg dorite si mentinere pentru tot restul vietii.

Exista patru faze:

Faza 1 – Un proces de pregatire si detoxifiere de doua zile.

Faza 2 – O faza de ajustare stricta de minim 14 zile in care ti se va cere sa mananci 3 mese pe zi, bazate pe anumite reguli, simple si eficiente. Vei fi sustinut si monitorizat indeaproape de consilierul tau. Poti alege, de asemenea,dupa primele 14 zile sa te alaturi la ocazii speciale si sa savurezi un pahar de vin sau o masa de exceptie.

Faza 3 – O faza de ajustare mai relaxata in care incepi sa adaugi alimente suplimentare in planul tau zilnic de masa. Consilierul tau continua sa te sprijine si sa iti monitorizeze progresul!

Faza 4 – O faza de mentinere (pentru tot restul vietii)  in care continui sa aplici principiile de baza si te bucuri de un stil de viata care sa cuprinda echilibru si bunastare.

Planul tau este adaptabil, nu presupune ore fixe de masa si nici mancaruri complicate, astfel incat iti permite sa te organizezi In functie de programul pe care il ai. De asemenea ai sprijinul nostru si te vom invata cum sa iti organizezi mai usor mesele.

Corpul tau are nevoie de timp si odihna adecvata pentru digestia meselor. Gustarile, deseori perturba acest proces metabolic si provoaca pofte si atacuri de foame cauzate de dezechilibrele zaharului din sange. De asemenea, gustarea interfereaza cu procesul de ardere a grasimilor, de aceea este esential sa respecti intervalul orar recomandat intre mese

Nu, dupa ce metabolismul tau s-a adaptat la noile tale obiceiuri alimentare si ai atins obiectivele tale, intri in faza 4 in care poti manca lucruri noi sa mentii succesul pe care l-ai obtinut. Cu toate acestea, inca se aplica cateva reguli de baza care ti-au devenit familiare si ca multi  inaintea ta, vei observa care alimente sunt bune pentru tine. si care alimente nu.

Nu, pretul este acelasi indiferent de nr de kg pe care trebuie sa le slabesti. Este un program adaptat chimiei organismului tau, la care te poti intoarce oricand, daca ai nevoie. De asemenea este un mod de viata pentru restul vietii.

In timpul procesului de slabire, vei avea voie sa le consumi, dupa primele 16 zile, o data pe saptamana, ca si masa de exceptie la mancaruri sanatoase.

MB se bazeaza pe 25 de ani de cercetare in domeniul nutritiei de catre medici specialisti

Din Germania. Planul este facut pe baza unui set complex de analize de sange, in urma carora iti este elaborat un plan personalizat, adaptat doar tie (altcineva care l-ar urma, ar putea sa se ingrase).

Da, se elaboreaza si planuri pentru persoanele care doresc sa se ingrase.

Da, incepand cu varsta de 8 ani, se pot face planuri si pentru copii. Recomandarea noastra, este ca, cel putin un adult din casa sa urmeze un plan MB pentru a-i fi mai usor copilului.

Vei avea in plan, o sectiune dedicata mentinerii, si niste principii pe care daca le vei respecta, te vor ajuta sa ramai la aceeasi greutate.

Daca afectiunea tiroidiana pe care o ai este sub supravegherea unui specialist si iei tratament, astfel incat nivelul hormonilor sa fie in parametrii, vei putea slabi fara probleme. Daca in urma analizelor constatam ca ai o astfel de afectiune, sau ca nu este controlata medicamentos, te vom trimite la medicul specialist endocrinolog pentru a primi tratament, ca sa ne asiguram ca poti slabi.

Nu, MB este doar plan nutritional fara suplimente, shake-uri, medicamente.

Alina Firica | Clinica Doctor Firica
Înscrie-te la newsletter-ul meu gratuit  cu informatii care te vor ajuta sa ai o viata  sanatoasa!