Un mușchi de porc aromatizat care este foarte ușor și rapid de preparat. Un deliciu pentru papilele gustative. Muștarul și ierburile aromatice ii dau un gust fresh, aparte.
Ingrediente:
200 gr mușchi de porc
50 gr ierburi aromatice
1 cațel usturoi
1 lingură ulei de măsline
1 lingură muștar fin
Sare
Piper
Mod de preparare:
In mojar punem:
- 1 cațel de usturoi
- frunze de rozmarin, cimbru, salvie, coriandru
- o lingură de muștar clasic
- o lingură ulei de măsline
- sare
- piper
Se amestecă și se zdrobesc toate împreună până ajunge de consistența unui sos.
Punem tigaia grila la încins. Între timp spălăm bine mușchiulețul după care îl ștergem bine cu hârtie de bucătărie. Când este bine încinsă tigaia așezăm mușchiulețul care este în prealabil uns cu puțin muștar și condimentat cu sare si piper. Cu atenție rumenim pe toate părțile.
După care il lasăm la odihnit 10 minute învelit in hârtie de copt.
Tăiem mușchiulețul felii și adaugăm sosul de ierburi fine.
Se poate servi cu piure aromat de țelină și pătrunjel.
Poftă bună!
Dacă vreți sa fiți notificați când apare o nouă rețetă/articol pe blog abonați-vă la Newsletter-ul nostru aici https://www.clinicadrfirica.ro/contact/
P.S. mai multe rețete găsiți aici https://www.clinicadrfirica.ro/retete-metabolic-balance/
De ce este bine să mănânci 3 mese pe zi și nu 3 mese și 2 gustări? Dacă te interesează intră aici https://www.metabolicbalance.ro/blog/trei-mese-pe-zi-sau-trei-mese-si-doua-gustari