fbpx

Program Metabolic Balance ® - Solutia Eficace pentru Greutatea Ideala - nutritionist Timisoara

Program Metabolic Balance. Mai mult decat o dieta, un stil de viata!

Ce inseamna un program Metabolic Balance ®?

Un program Metabolic Balance ® ajuta la echilibrarea metabolismului și controlul greutatii corporale conceput de medici si oameni de stiinta germani din domeniul nutritiei, bazat pe 25 de ani de cercetare academica.

Cu Metabolic Balance® iti poti adapta rapid alimentatia la un profil de nutritie sanatos, echilibrat si realizat special pentru corpul si stilul tau de viata. In cadrul programului urmezi planul alimentar personalizat bazat pe datele tale de laborator si pe istoricul tau medical.

Programul Metabolic Balance ® este disponibil exclusiv sub indrumarea medicilor-consilieri acreditați Metabolic Balance® si se adreseaza atat adultilor, cat si copiilor incepand cu varsta de 8 ani.

nutritionist Timisoara

Avantajele unui program Metabolic Balance ®:

Care sunt pasii unui program Metabolic Balance ®?

Evaluare initiala

Efectuarea analizelor

Elaborare plan de nutritie

Consiliere si evaluarea procesului inregistrat

Dr. Alina Firica

Dr. Alina Firica nutritionist Timisoara

Specializare: Medicina Generala

Ma numesc Alina Firica si am absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie “Victor Babes” din Timisoara, profilul Medicina Generala. Sunt in prezent consilier Metabolic Balance® si medic nutritionist Timisoara.

Multi din jurul meu se confruntau cu vesnica lupta contra kilogramelor nedorite si incercau diferite metode pentru a castiga aceasta luptaa. Fie prin diete “minune”, fie prin suplimente, pastile, dar care erau fara efect sau nu cel dorit. Pe langa aceasta frustrare, unii se confruntau si cu aparitia vergeturilor, dezechilibrari hormonale sau/si autoimune. Dar inamicul cel mai mare pentru toti a fost depresia, fie ea si sub forme mai docile. Rezultatele nu erau permanente, iar asta tinde sa slabeasca vointa si psihicul uman.

Ca medic iti doresti, evident, sa ajuti. Imi doream sa ofer sprijin pacientilor, dar nu stiam de unde sa incep. Tot ce invatasem eu in facultate despre nutritie parea sa nu fie indeajuns, pana am descoperit Metabolic Balance®.

Un program Metabolic Balance ® nu este o dieta, ci un stil de viata si este cusut pe nevoile fiecaruia, fiind un plan alimentar individual, bazat pe analize de laborator. Aplicand acest plan, vazand rezultatele pe pacienti, mi s-a confirmat ca este drumul pe care trebuie sa continui.

Haide alaturi de mine sa iti schimbam mentalitatea despre alimentatie si sa iti aducem corpul la forma mult visata.

Specializare: Fiziokinetoterapie

Ma numesc Antonio Firica sunt medic nutritionist Timisoara, am master la Universitatea de Medicina si Farmacie “Victor Babes” din Timisoara in “Preventie si recuperare cardio-pulmonara” si sunt licentiat in Fiziokinetoterapie in cadrul aceleasi universitati.

Drumul meu alaturi de Metabolic Balance® a inceput datorita kilogramelor in plus. Va spun sincer, imi place sa gatesc – mai ales preparate mediteraneene – pe cat imi place si sa mananc. Acest lucru insa mi-a adus si neplaceri atat din punct de vedere fizic, cat si din punct de vedere al sanatatii.

Astfel am descoperit acest program Metabolic Balance ®, program german individualizat, care mi-a schimbat stilul de viata complet. Acest program nu este o dieta, ci este un plan alimentar personalizat pe baza analizelor de sange. El e menit sa fie adoptat pe termen lung – dar nu te vei simti nici macar pentru un moment ca te infometezi.

Nu doar reusesti sa slabesti, ci te si ajuta sa te tonifiezi, sa adopti un stil de viata mai sanatos. De asemenea te si invata cum sa te alimentezi corect, dar gustos, in acelasi timp.

Fkt. Antonio Firica

Dr. Antonio Firica nutritionist Timisoara

Galerie poze Before & After program Metabolic Balance

Iata ce spun cei care au slabit cu acest program Metabolic Balance...

Programeaza-te la o consultatie de evaluare

TIMISOARA

bd. Take Ionescu nr 17, ap 4, Timisoara

Dr. Alina Firica: 0746100210

Fkt. Antonio Firica: 0746100232

Email: office@clinicadrfirica.ro

Alina Firica | Clinica Doctor Firica
Înscrie-te la newsletter-ul meu gratuit  cu informatii care te vor ajuta sa ai o viata  sanatoasa!