fbpx

Programul Metabolic Balance

Ce este Metabolic Balance?

Metabolic Balance este un program de slabit nutritional personalizat care iti reechilibreaza si iti reseteaza metabolismul, te sprijina in cresterea energiei si a vitalitatii si iti ajuta corpul sa arda grasime in timp ce te indrepti spre obiectivele de pierdere in greutate.

Este un program de slabit conceput pentru corpul tau

Un plan de alimentatie personalizat este conceput pentru tine, pe baza starii tale de sanatate actuale, a istoricului medical si a alimentelor care iti plac. Urmarea acestui program te poate ajuta sa iti  repornesti metabolismul, sa iti reechilibrezi biochimia si te va sprijini in obtinerea pierderii in greutate si invatarea abilitatilor de gestionare a greutatii, care pot fi mentinute o viata intreaga.

Metabolic Balance este un progam este conceput de Medici si Oameni de Stiinta Germani din domeniul Nutritiei

Este o metoda bazata pe 25 de ani de Cercetare Academica si Practica Medicala

A ajutat in Europa peste 1.000.000 de persoane  sa piarda in greutate.

Program de slabit Metabolic Balance | Clinica Dr. Firica

Medicina functionala si nutritie optima

Elaborarea planului Metabolic Balance se bazeaza pe informatiile preluate din evaluarea initiala si rezultatele unice ale analizelor de sange. Vei primi un plan de alimentatie personalizat, conceput special  pentru a-ti echilibra in mod natural hormonii, enzimele si sanatatea. Acesta devine formula ta personala pentru succesul pierderii in greutate.

Alina si Antonio Firica sunt consilieri acreditati Metabolic Balance si te vor sustine la fiecare pas din drumul schimbarii modului de viata si transformarea sanatatii tale, oferind sfaturi si idei pentru a te ajuta sa respecti cat mai bine.

De ce vei beneficia in cadrul unui program de slabit MB?

Consultatia initiala (60 min)

Discutam obiectivele personale, exploram istoricul sanatatii si istoricul medical actual si discutam despre alergii, sensibilitati si preferinte alimentare. Vom face apoi o analiza completa a compozitiei corpului    (masuratoare de bioimpedanta) , inainte de a primi lista complexa de analize de sange.

A doua consultatie (60 min)

Aici vom discuta despre planul tau personalizat de alimentatie pe baza rezultatelor unice ale analizelor tale de sange.

Alina sau Antonio te vor familiariza cu planul tau si iti vor raspunde la orice intrebari.

4 consultatii de follow-up ( 40 min)

Alina si Antonio vor continua sa te incurajeze si sa te motiveze in schimbarea stilului tau de viata, creand noi obiceiuri sanatoase si educandu-te asupra a ceea ce se intampla in corpul tau. Aceasta implicare este esentiala in succesul  Metabolic Balance  si vor face tot ce e nevoie pentru a te ajuta sa gestionezi si situatiile deosebite cum ar fi : concedii, petreceri, etc

Alina Firica | Clinica Doctor Firica
Înscrie-te la newsletter-ul meu gratuit  cu informatii care te vor ajuta sa ai o viata  sanatoasa!